Χανιά: Με Κρητικό και Γρηγοράκη

Ο Γκαστόν Γκονζάλες και ο Στέλιος Κρητικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Α.Ο.Χανιά για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Όπως εξελίχθηκε η φετινή περίοδος, ο Στέλιος Κρητικός ήταν εκ των πολυτιμότερων παικτών της φετινής προσπάθειας του Α.Ο.Χανιά για την απευθείας παραμονή στην Φούτμπολ Λιγκ. Τα γκολ που σημείωσε, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών, έδωσαν τις νίκες που έφεραν την 4η θέση στη βαθμολογία.

Πρόθεση της διοίκησης λοιπόν είναι να διατηρηθεί στο ρόστερ του ΑΟΧ, ο Στέλιος Κρητικός, τον οποίο πάντως προτίθεται να πλαισιώσει με έναν επιθετικό που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Ο Κρητικός σήκωσε μεγάλο επιθετικό βάρος φέτος (ειδικά μετά την αποχώρηση του Πάγκαλου) και σίγουρα η παρουσία του θα είναι περισσότερο πολύτιμη αν έχει δίπλα του έναν επιθετικό ποιότητας

Στο προπονητικό τιμ ο Γρηγοράκης…

Ασχέτως ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Χανιά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Κυριάκος Γρηγοράκης θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης απέδειξε ότι αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα στον ΑΟΧ και το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε δεόντως από τη διοίκηση του συλλόγου. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δηλώνουν ότι ο Γρηγοράκης θα παραμείνει σε πόστο συνεργάτη του νέου προπονητή του ΑΟΧ, όποιο και αν είναι αυτό.

Τη δεδομένη στιγμή εξάλλου, ο Χανιώτης προπονητής ηγείται μαζί με τους Κανακίδη και Κονομάρα των δοκιμαστικών που γίνονται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Πηγή: athlitiko

Exit mobile version