Άρης: Συνεχίζει «πάνοπλος»

Χωρίς προβλήματα απουσιών συνεχίζεται η προετοιμασία των «κίτρινων» ενόψει του αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου – Στην Εθνική ο Ιακωβίδη

Στην ευχάριστη θέση να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του βρίσκεται ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Άρη, ενόψει του παιχνιδιού με τον Έβρο Σουφλίου. Ο έμπειρος τεχνικός των «κίτρινων» μετά και την επιστροφή των Χιντασέλι και Παπαδόπουλου έχει πλέον το απουσιολόγιό του λευκό και δουλεύει με το… οπλοστάσιό του γεμάτο. Έτσι, άπαντες ήταν παρόντες και στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (23/4) που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το πρόγραμμά της ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και τις στημένες φάσεις. Όσο για την Παρασκευή (24/4) θα ακολουθήσει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα, με προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο του Χαριλάου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς θα εκπροσωπηθούν στην Εθνική Παίδων καθώς κλήθηκε στην αποστολή ο Χρυσόστομος Ιακωβίδης. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Με έγγραφο που απέστειλε η Ε.Π.Ο. σήμερα στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ ενημερώνει για την κλήση του Χρυσόστομου Ιακωβίδη στην εθνική ομάδα Παίδων (U-17). Ο 16χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας θα συμμετάσχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας Παίδων ενόψει του φιλικού αγώνα με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βελγίου, καθώς και της συμμετοχής στο Final Round Group C του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2014-15, που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία από τις 06 μέχρι τις 22/05. Ο Ιακωβίδης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 28 Απριλίου».

Exit mobile version