Πολύτιμο διπλό για Ερμή Κιβερίου

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Λουτράκι, η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Ερμή Κιβερίου, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις.

Αμφότεροι πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο, ωστόσο φρόντισαν να ανταμείψουν το κοινό στο δεύτερο μισό… Στο 57΄’ ο Παπουτσής έκανε το 1-0 και στο 64′ ο Κακκάβας με κεφαλιά σημείωσε το 1-1. Στο 80′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Χατζηστάμου, την «χρυσή αλλαγή» του Μεσολόγγη, όμως δύο λεπτά αργότερα οι «οράνιε» έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Τσώκου. Το συγκρότημα της Αργολίδας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό της πλεονέκτημα, αφού στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φιλής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης, Ντερτιλής (59′ Παπαναστασίου), Σπέτσι (73′ Ζερβός), Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσής, Σουσούνης, Χρυσαφίδης, Σιώκος, Διαμαντόπουλος (76′ Χατζηστάμου)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζιέρης (80′ Βαρβουλέτος), Ζίου, Κάπλαντζης, Σέλλης, Ισούφι, Καλυβόπουλος, Κέλι, Μπιτζής (64′ Ανι), Κακκάβας (88′ Φίλης), Μαρίνης

Exit mobile version