Εργοτέλης: Διπλό… και καλό Πάσχα

Με οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη σήμερα (11/4)… Επιστροφή στην ενεργό δράση τη Δευτέρα του Πάσχα (13/4).

Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Εργοτέλη για αυτό άλλωστε και οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίστηκαν μέχρι και το Μ. Σάββατο, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες που είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν μερικές παραπάνω. Υπενθυμίζουμε πως οι Κρητικοί έχουν μπροστά τους ένα Μαραθώνιο και πρέπει να ξεπεράσουν ακόμα και τους ίδιους τους ευατούς για να παραμείνουν και του χρόνου στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης χώρισε τους παίκτες της ομάδας του σε δυο γκρουπ, τους κίτρινους και τους άσπρους. Για την ιστορία νικητές αναδείχθηκαν οι «κίτρινοι» που επικράτησαν με 5-2 με γκολ των Χαντί (7′), Λυκογιάννη (23′), Λεονάρντο (24′, 53′) και Τζανακάκη (80′), ενώ για τους «άσπρους» σκόραραν οι Μπόε – Καν (56′ πεν.) και Ολαϊτάν (62′).

Οι συνθέσεις:

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χαρκουτσάκης, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Χαντί, Λεμονιάς, Γιουσούφ

ΑΣΠΡΟΙ: Δερμιτζάκης (55′ Δασκαλάκης), Γενιτσαρίδης, Σηφάκης, Γκορκς, Πίτσος, Μπόε –Καν, Καζναφέρης, Βογιατζής, Καλέ, Μπρούνο, Ολαϊτάν

Exit mobile version