Μονόδρομος η νίκη για Ατρόμητο & Κέρκυρα

Η αυλαία της 30ης αγωνιστικής πέφτει το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί την Κέρκυρα (6/4 17:15 Novasports 1).

Αμφότεροι «καίγονται» για τη νίκη… για διαφορετικούς ωστόσο λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στα πλέι οφ και οι δε φιλοξενούμενοι θέλουν να «σφραγίσουν» και με τη βούλα την παραμονή τους στη Super League.

O Νίκος Νιόπλιας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στους Φαίακες, πλην του Καραμάνου. Ο τελευταίος προέρχεται από τραυματισμό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, καθώς δεν χαίρει άκρας φυσικής κατάστασης. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Παπάζογλου, Γεωργίου, Αγκουαζί, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο.

Στο αντίπαλο δέος… ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αρκετούς «πονοκέφαλους» καθώς δεν βασίζεται στις υπηρεσίες πέντε παικτών του. Νοκ άουτ έμειναν οι τραυματίες, Λεάλ, Ντιόγκο, αλλάκαι οι Ζορμπάς, Ζουμπουλάκης, Κουμπούτια που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Η 18αδα της Κέρκυρας: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Βενέτης, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Παρασκευαϊδης, Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κρητικός.

Exit mobile version