Άρης – Πανσερραϊκός: Ντέρμπι… φωτιά

Το ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στον Άρη και τον Πανσερραϊκό, είναι εκείνο που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τα «Λιοντάρια» στις 16:00 (Novasports 2) έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μειώσουν σε απόσταση… βολής την απόσταση από την κορυφή, στην τελική… ευθεία στη «μάχη» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, η οποία δίνει το «εισιτήριο» για την Football League. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» των Σερρών, πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη με το… αβαντάζ των τεσσάρων βαθμών και σε περίπτωση που φύγουν… αλώβητοι, τότε θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό… βήμα για την άνοδο, πετώντας στα… σχοινιά τον μεγάλο αντίπαλο.

Οι «εκλεκτοί» του Καλαϊτζίδη

Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για την «μάχη» με τους Σερραίους.

Η αποστολή του Άρη: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ενλουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος.

Διπλό πρόβλημα

Οι τραυματίες Περπερίδης και Παπαστεργίου είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Βασιλακάκης στους «ερυθρόλευκους».

Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Ανδρούτσος, Παλιούρας, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Καψάλης, Γαλακτερός, Δ. Τριανταφύλλου, Τσουκαλάς, Τσιμίλας, Ολίσε, Τριανταφύλλου Κ, Ναουμτσέφσκι, Ραχίμ, Μπονέρης, Τάντιτς, Γαιδαρτζής, Γκόγκας, Μουτεσίδης, Κασμερίδης και Μπαντάκ.

Exit mobile version