Ηρακλής: Μπλόκο οπαδών και ένταση στην επιστροφή

Οργισμένοι φίλαθλοι του «Γηραιού» ήρθαν σε… θερμό τετ α τετ με τους παίκτες στην Κατερίνη

Η νέα κακή εμφάνιση καθώς και η νέα εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ (1-0 τη Δευτέρα), ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των οπαδών του Ηρακλή που δεν μπόρεσαν να ανεχτούν άλλο αυτή την κατάσταση. Έτσι ορισμένοι εξ’ αυτών (περίπου 50) έστησαν μπλόκο στο πούλμαν της αποστολής των κυανόλευκων, το οποίο και σταμάτησαν στο ύψος της Κατερίνης με στόχο να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι από τους οπαδούς ανέβηκαν στο πούλμαν και προπηλάκισαν παίκτες και προπονητή, ψάχνοντας μάλιστα και έντονα τον Τάσο Κυριάκο, ο οποίος ωστόσο για προσωπικούς λόγους έμεινε στην Λάρισα. Σ’ ότι αφορά τις εκφράσεις που ακούστηκαν είχαν να κάνουν καθαρά με την κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, ενώ αμέσως μετά το πούλμαν αναχώρησε από το σημείο με προορισμό την Θεσσαλονίκη χωρίς τελικά να γευματίσει η ομάδα.
Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πηγές έκαναν λόγο και για κάποιες… ψιλές που έπεσαν από τους αγανακτισμένους οπαδούς προς τους παίκτες του Γκιγέρμο Όγιος, εκτός από τα καθιερωμένα «γαλλικά», όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε και βγήκε εκτός ελέγχου.

Exit mobile version