Βατανιακός: «Σαν αποπαίδια!»

Αγανακτισμένοι με τις διαιτησίες στην ομάδα της Κατερίνης, εξέδωσαν ανακοίνωση κατά του Μολιχιτούδη για τις υποδείξεις του με το Γάζωρο.

Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Βατανιακού, με τη διαιτησία του Θεσσαλονικιού Μολιχιτούδη, την Κυριακή στις Σέρρες, θεωρώντας ότι τους οδήγησε στην ήττα από τον Εθνικό Γαζώρου. Μάλιστα, η ομάδα της Πιερίας εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, ζητώντας από τους ρέφερι να μην βλέπουν τους παίκτες τους «ως αποπαίδια της κατηγορίας!».
Μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με την επιστολή αυτή διαμαρτύρεται έντονα για της αποφάσεις του Διαιτητή του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές γινόμαστε μάρτυρες κακών αποφάσεων από τους Διαιτητές οι οποίες και κρίνουν αποτελέσματα. Μετά το περιστατικό της προηγούμενης αγωνιστικής ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ που δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 7΄ των καθυστερήσεων ενώ τα λεπτά που έδειξε ο 4ος Διαιτητής και είδε όλο το γήπεδο ήταν 4΄, ήρθε να προστεθεί ένα νέο συμβάν στον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ με διαιτητή τον κ. Μολιχιτούδη Σταμάτιο και τους συνεργάτες του κ.κ. Παπαδόπουλο Παν. και Νικολαΐδη Κων. όλοι του Συνδέσμου Μακεδονίας. Ήταν το νερό που ξεχείλισε το ποτήρι της αδικίας για την ομάδα μας. Να αναφερθούμε στο πέναλτι «ανακάλυψη» του κ. Μολιχιτούδη που έκρινε το αποτέλεσμα; Ή στις αποφάσεις των βοηθών σε όλη την διάρκεια; Εμείς ζητούμε τα αυτονόητα, να μας δοθεί η ευκαιρία να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και να εισπράττουμε ότι δικαιούμαστε από κάθε αγώνα και όχι ότι θέλουν να μας αποδώσουν οι κύριοι Διαιτητές. Δεν σημαίνει επειδή είμαστε νεοφώτιστοι ότι πρέπει οι διαιτητές να μας βλέπουν σαν «αποπαίδια» της κατηγορίας. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από την ομάδα μας, με το πιο νεαρό σε ηλικία ρόστερ στην κατηγορία, εμείς το μόνο το οποία ζητάμε από τους άρχοντες των αγώνων είναι Σ Ε Β Α Σ Μ Ο».
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου για το τοπικό ντέρμπι της άλλης Δευτέρας με τον Πιερικό δεν θα έχει διαθέσιμο στον τιμωρημένο Γιαπιτζή, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζαγοριανός.

Exit mobile version