Βαζέχα: «Ευχαριστώ για το μεγάλο δώρο»

Οι παίκτες του Κριστόφ Βαζέχα επικράτησαν 2-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό και έκαναν το καλύτερο δώρο στον τεχνικό, ο οποίος πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 49 του χρόνια.

Η Καλλιθέα συνέχισε το αήτητο στο πρωτάθλημα της Football League καθώς πέρασε νικηφόρα από το Μενίδι. Με αυτή την νίκη σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του ομίλου με 14 βαθμούς. Στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Μενιδίου, ο Πολωνός τεχνικός χαρακτήρισε ως το καλύτερο δώρο, αυτό το τρίποντο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η πρώτη εκτός έδρας νίκη αποτελεί θετικό έναυσμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το μεγάλο δώρο που μου έκαναν. Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που προερχόταν από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Δεν μπήκαμε καλά κι αυτό οφείλεται στο άγχος που είχαμε, διότι θέλαμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Σκοράραμε, είχαμε κι άλλες φάσεις για γκολ. Δίκαια νικήσαμε, αν και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version