Ολυμπιακός Βόλου: Μια νίκη μακριά από τον στόχο

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει ακόμα τρεις βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ της Football League.

Μετά την χθεσινή δύσκολη νίκη (1-0) επί του Φωκικού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μοναχά μια νίκη για να υλοποιήσουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από το πλασάρισμα στην προνομιούχο τριάδα. Δυο αγωνιστικές έμειναν για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος και η «μάχη» των ομάδων για μια θέση στα πλέι οφ προβλέπεται συναρπαστική. Ωστόσο η ήττα σοκ της Λάρισας από την Αναγέννηση Καρδίτσας απλοποιεί την κατάσταση για τους Βολιώτες, αφού πλέον χρειάζονται μόνο μια νίκη… για το όνειρο.

Και τα δύο παιχνίδια που έχουν μπροστά τους είναι εκτός έδρας, αρχικά με τον καταδικασμένο Εθνικό Σερρών και τέλος με τη φορμαρισμένη Αναγέννηση Καρδίτσας. Φυσικά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο ποδόσφαιρο, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα παίξουν αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη και στους δύο αγώνες. Μπορεί το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό να φαντάζει εύκολο, όμως τέτοια παιχνίδια, κόντρα σε υποδεέστερες θεωρητικά ομάδες, κρύβουν μεγάλες παγίδες.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Λάρισα και Λαμία, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι.

Exit mobile version