«Εκδίκηση» της Κοζάνης, 1-0 τον Καμπανιακό

Ρεσιτάλ ατυχίας με τραυματισμούς για τους ερυθρόλευκους και την ομάδα της Χαλάστρας, το γκολ του Κάλφα έκανε τη διαφορά.

Άτυπη ρεβάνς για την ήττα πρωταθλήματος, μια εβδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο (1-3) πήρε η Κοζάνη, ξεπληρώνοντας τον Καμπανιακό με το… ίδιο νόμισμα. Οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη-πρόκριση με 1-0, συνεχίζοντας την πορεία τους στο Κύπελλο, όπου στον τελικό του 2ου ομίλου τους περιμένει η Λάρισα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 12΄ για τους ερυθρόλευκους ο αρχηγός, Δημήτρης Κάλφας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Χαλάστρας έχασε τέσσερις παίκτες (!) λόγω τραυματισμών, γεγονός που αποδείχθηκε καταλυτικό και συγκεκριμένα οι Χρήστου, Ραγκαβίνας και Παπαγαθονίκου το πρώτο 35λεπτο. Μάλιστα, από το 65΄ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 10 παίκτες, μετά τον τραυματισμό του Δρουμούση, αφού είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος των αλλαγών.
Ανησυχία υπάρχει και για τον τραυματισμό του νεαρού μέσου των γηπεδούχων, Κυριάκου Παπαδόπουλου, που ίσως αποδειχθεί σοβαρός, ενώ το παιχνίδι καθυστέρησε να αρχίσει για πέντε λεπτά, επειδή ο Κάλφας τσιμπήθηκε από… μέλισσα (!) λίγο πριν τη σέντρα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
ΚΟΖΑΝΗ: Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάι (64΄ Μπουλγκουρίδης), Τσικόπουλος (86΄ Μαλούτας), Προβίδας, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος (8΄ λ.τ. Ντεμιράι).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Παπάζης, Γκόλτσης, Γαβανάς, Χατζόπουλος, Ραγκαβίνας (25΄ λ.τ. Δρουμούσης), Υψηλός, Κουντουράς, Χρήστου (12΄ λ.τ. Τσαταλιός), Προβατίδης, Παπαγαθονίκου (33΄ Βογιατζής).

Exit mobile version