Κυρίαρχο το Λάκκωμα με Ορφέα

Με δυο γκολ-πέναλτι του Παπαποστόλου και ένα του Γεωργιάδη, ο Διγενής υπέταξε την Ελευθερούπολη

Εύκολη νίκη-πρόκριση με 3-0 κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης στην έδρα του πήρε ο Διγενής Λακκώματος, συνεχίζοντας την πορεία του στο Κύπελλο και γενικά τις καλές εμφανίσεις. Στην επόμενη φάση η ομάδα της Χαλκιδικής υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν προηγήθηκε στο 41΄, με γκολ-πέναλτι του Παπαποστόλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κεχαγιά (1-0). Στο 75΄ ο Βιτλής κέρδισε νέο πέναλτι από τον Καραβελίδη και ο Παπαποστόλου «χτύπησε» ξανά από την άσπρη βούλα (2-0). Στο 85΄ ο Γεωργιάδης με μακρινό «κεραυνό» διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες, όπως η κεφαλιά του Τουλκερίδη στο 2΄ (λίγο άουτ), το σουτ του Δραγανίδη στο 23΄ (ίδια κατάληξη) και οι προσπάθειες του Μιχάλη (στο 60΄ πλασέ λίγο άουτ και στο 62΄ σουτ σε Καραβελίδη). Στο 15΄ ο Ευθυμιάδης σούταρε άουτ για τους Καβαλιώτες, όπως και ο Δουμάνης στο 55΄.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης, Βιτλής (84΄ Αθανασιάδης), Δραγανίδης (88΄ Σαρβανίδης), Στασινόπουλος (73΄ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΟΡΦΕΑΣ: Καραβελίδης, Κεχαγιάς (75΄ Χριστοδουλίδης), Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Ευθυμιάδης (79΄ Εμινίδης), Παπαδάτος, Οτέμπερης (64΄ Πασχαλίδης), Δουμάνης, Χαραλαμπίδης.

Exit mobile version