Ηρακλής: Κουράγιο από τα… διπλά

Οι πέντε νίκες φιλοξενούμενων στα έξι ματς του Βορρά δίνουν δύναμη στον «Γηραιό» ενόψει Αλκαζάρ

Ημέρα φιλοξενούμενων ήταν η 8η αγωνιστική στο Βορρά, αφού μόνο ο Γάζωρος εκμεταλλεύτηκε την έδρα με τον Βατανιακό. Οι υπόλοιποι πέντε… εξοδούχοι έκαναν «ζημιές» μακριά από τις έδρες τους στα συνολικά έξι ματς της αγωνιστικής και στο ίδιο μοτίβο καλείται να κινηθεί ο Ηρακλής, τη Δευτέρα με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ, στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής (18:00, OTE TV).
Τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά για το «Γηραιό», μετά τις τελευταίες αποτυχίες με Βατανιακό, Νίκη Βόλου και Δόξα Δράμας (ένας βαθμός συγκομιδή μόλις). Οι «κυανόλευκοι» που έχουν μείνει πίσω στην «μάχη» της τετράδας «καίγονται» για το παρθενικό διπλό.
Οδηγός το Κύπελλο
Ο Γκιγιέρμο Ογιος περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις. Οι δύο ομάδες φέτος έχουν αναμετρηθεί ξανά, στην α’ φάση του Κυπέλλου, όταν ο Ηρακλής είχε πάρει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, επίσης επί θεσσαλικού εδάφους.
Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή, από την οποία «έκοψε» τους Σαββίδη, Σιατραβάνη, Τσερκέζο, Χιονίδη και Παληγεώργο. Αναλυτικά: Χουάντερσον, Κηπουρός, Παπαστεριανός, Ονουάτσι, Μπριλάκης, Ματσούκας,Μπάμπα, Ζάχορα, Μπουκουβάλας, Γιάρολιμ, Λίμα, Τσιλιανίδης, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Τάι,Κραγιόπουλος, Κυριάκος, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου.

Exit mobile version