Άρης: Πάνοπλος για Βυζάντιο

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα του Κοκκινοχώματος

Υπό ιδανικές συνθήκες συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Κυριακή (22/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης λοιπόν συνεχίζει την δουλειά στις προπονήσεις βλέποντας με ανακούφιση και ικανοποίηση το απουσιολόγιό του να παραμένει λευκό. Ο 58χρονος προπονητής έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές δουλεύοντας εντατικά και στην προπόνηση της Παρασκευής (20/3) που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρίς δυσάρεστες «εκπλήξεις» και απρόοπτα. Όσο για την αποστολή, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (21/3) που θα γίνει ξανά στην έδρα των «κίτρινων», το απόγευμα.

Τέλος, η διοίκηση των Θεσσαλονικέων ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις προσκλήσεις που αφορούν την εκδήλωση «ΑΡΗΣ 1 ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ». Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, θα διατίθενται προσκλήσεις από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης για την εκδήλωση του Συλλόγου “ΑΡΗΣ 1 ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ”, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 στην αίθουσα Βεργίνα του REGENCY CASINO THESSALONIKI».

Exit mobile version