Άρης: «Ιδιαίτερα» στην τακτική από Καλαϊτζίδη

Στην ευχάριστη θέση να βλέπει το απουσιολόγιό του λευκό παραμένει ο 58χρονος τεχνικός των «κίτρινων» ενόψει του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Απερίσπαστος και χωρίς προβλήματα απουσιών συνεχίζει την δουλειά στον Άρη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Κυριακή (22/3). Οι Θεσσαλονικείς επιζητούν τη νίκη προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη της ανόδου και στο.. κυνήγι του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού και ο 58χρονος τεχνικός δουλεύει εντατικά στον τομέα της τακτικής.

Έχοντας λοιπόν για μια ακόμη ημέρα στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών ή καρτών, ο Καλαϊτζίδης στην προπόνηση της Πέμπτης (19/3) έστρεψε την προσοχή του στην αμυντική κι επιθετική λειτουργία της ομάδας. Άπαντες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς στο «Δασυγένειο» και η προετοιμασία για το ματς της 23ης αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα συνεχιστεί με προπόνηση την Παρασκευή (20/3) το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: onsports

Exit mobile version