Άρης: Στην προπόνηση οι οργανωμένοι

Μερίδα των οπαδών των «κίτρινων» μετέβησαν στο «Δασυγένειο» όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους παίκτες του

«Επισκέψεις» δέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου» παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη το απόγευμα της Πέμπτης (12/3). Μερίδα των οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων» λοιπόν είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά τόσο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη όσο και με τους ποδοσφαιριστές.

Αντιπροσωπεία των συνδέσμων «Ιερολοχίτες», «Club 1914» και «Yellow Club» βρέθηκαν στο Νέο Ρύσιο όπου φρόντισαν να… ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι φίλοι των Θεσσαλονικέων ζήτησαν το απόλυτο στις νίκες στο υπόλοιπο της σεζόν προκειμένου να κάνουν οι παίκτες ό,τι μπορούν για την άνοδο, ενώ στη συνομιλία με τον Καλαϊτζίδη κατέστησαν σαφές πως για την διοίκηση θα πρέπει η εκκαθάριση να είναι προτεραιότητα.

Επίσης, δεν παρέλειψαν να υπογραμμίσουν πως δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σκέψη στις τάξεις της διοίκησης για αγορά ΑΦΜ, κάτι που απέκλεισε ο προπονητής της ομάδας, παίρνοντας τον λόγο. Έτσι, ύστερα από τη σύντομη παρουσία τους στο «Δασυγένειο», οι οπαδοί αποχώρησαν με την προπόνηση να παίρνει σειρά.

Πηγή: onsports

Exit mobile version