Ούτε τώρα ο ΑΟ Χανιά

Γιατί τέταρτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν ο ΑΟ Χανιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες (0-0) χωρίς τέρματα στο γήπεδο του Μάλεμε, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Σε κακό δαίμονα τείνει να εξελιχθεί η «Ελαφρά Ταξιαρχία» για την ομάδα του ΑΟ Χανιά, καθώς η σημερινή (9/3) ήταν η τέταρτη κατά σειρά αναμέτρηση μεταξύ των δύο την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν όπου οι Χανιώτες δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους «μπλε». Εκτός από το ματς του πρώτου γύρου στη Ριζούπολη, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά άλλες δύο φορές, σε αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο αθηναϊκός σύλλογος πήρε την πρόκριση στους «4».

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, αμφότεροι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο Μάλεμε, με το πρώτο ημίχρονο να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα χειρότερα του πρωταθλήματος. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΟΧ δεν χρησιμοποίησε τη φυσική του έδρα τα Περιβόλια, καθώς ο Πλατανιάς που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία έπαιζε στις 19:30 με το Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Super League και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κοινού η ίδια έδρα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι, με την πρώτη καλή στιγμή για τους Κρητικούς να έρχεται στο 46′ όταν ο Γανωτής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πίτκα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κοντέων. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απάντησαν όσον αφορά τα δοκάρια με τον Βασιλαντωνόπουλο. Ωστόσο και οι δύο διαμρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον ΑΟΧ για μαρκάρισμα στον Γκονζάλες και τον Απόλλωνα για χέρι του Ανδρέου. Παρά το καλό ρυθμό στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οι εστίες των Σικαλιά και Πίτκα έμειναν ανέπαφες καθώς το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

Αν κάποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την τελική έκβαση του αποτελέσματος, αναμφισβήτητα είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι συνθέσεις:

Α.Ο Χανιά (Κώστας Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παγώνης(25 Παγώνης), Κοντέων, Ανδρέου, Οικονομόπουλος, Νύκταρης(76 Νυκτάρης), Γκούμας, Καραγιάννης, Εσόνο, Κρητικός, Ρένια(46 Ενγκούεμ).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός(84′ Καραδέμητρος) Σουάνης, Μπαμ Μπαμ(46 Χατζής), Ανγκούλο(56 Αρσιτς), Τζιώρας

Exit mobile version