Η πιο μεγάλη αλήθεια για τον ΟΦΗ…

Παίκτες που αντιλαμβάνονται τι εστί ΟΦΗ και οφείλουν να σέβονται φανέλα, ομάδα και κόσμο, θέλει να βλέπει στα γήπεδα ο Μάνθος Πουλινάκης.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Παραδέχτηκε πάντως και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε, ότι υπό άλλες συνθήκες, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι περισσότεροι από όσους σήμερα ανήκουν στον ΟΦΗ, θα είχαν θέσει στην ιστορική ομάδα της Κρήτης. Μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα και πικρή, για τον κόσμο του ΟΦΗ, αλήθεια…

«Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές, οι περισσότεροι από μας, με πρώτο εμένα, δεν θα μπορούσαμε να μπούμε ούτε στα αποδυτήρια αυτής της ομάδας. Όποιος δεν σέβεται την ομάδα και τους κανόνες της να μην κάνει καν προπόνηση και να φύγει από τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πολυνάκης και συνέχισε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και λογικό είναι να υπάρχουν και οι ήττες. Αυτό το δέχομαι. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ να βλέπω αδιαφορία και να μην προσπαθείτε. Από αύριο θα πρέπει να τα δίνετε όλα στο γήπεδο, με πάθος και αποφασιστικότητα, όπως ταιριάζει σε παίκτες που παίζουν στον ΟΦΗ».

Exit mobile version