Άρης: Να πιέσει στο κέντρο

Την  αφύπνιση του Αρη, θα επιδιώξει να πετύχει στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Αρη Ακροποτάμου, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Η ήττα από τη Δόξα Δράμας αποτέλεσε την πιο ηχηρή «σφαλιάρα» που θα μπορούσε να δεχθεί σε αυτό το σημείο ο Αρης. Απαντες συνειδητοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να πετύχουν το απόλυτο των νικών μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, αν πραγματικά θέλουν να θεωρηθεί η χρονιά (μερικώς) επιτυχημένη. Με την επιστροφή του στον πάγκο του Αρη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιδιώκει να επιφέρει ένα «ηλεκτροσόκ» στους παίκτες, κάνοντας τους να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς διακυβεύεται για την ομάδα.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Καλαϊτζίδης δεν ετοιμάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Φυσέκης, με την αμυντική γραμμή να συντίθεται από τους Γεωργιάδη (δεξιά), Λιόλιο (αριστερά), Σαμαρά και Γκόλια. Βέβαια, θέση στην άμυνα, ως αριστερός οπισθοφύλακας, διεκδικεί και ο Λιόνης. Στη μεσαία γραμμή, η απουσία του Σανιά δίνει την ευκαιρία στον Γκίνο να παίξει ως παρτενέρ του Καλογέρη, με τους Παπαδόπουλο και Νάκα, να έχουν προβάδισμα για τα άκρα. Από κει και πέρα, «σταθερά» στις επιλογές του 57χρονου τεχνικού αποτελούν οι Καπνίδης και Πόι στην επίθεση.

Exit mobile version