Δεν έγινε δεκτή η έφεση του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τελικά στο πλευρό του τον κόσμο του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο αφού η έφεση που έκανε δεν έγινε δεκτή.

Η τιμωρία της έδρας του τριφυλλιού για μία αγωνιστική και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τελικά οριστικά, καθώς η έφεση που έκανε η ομάδα της Αθήνας δεν άλλαξε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

– Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 256/7-11-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE.

– Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗ ΝΥΚΤΑΡΗ του σωματείου ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.280/7-11-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΜΑΝΩΛΗ ΝΥΚΤΑΡΗ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή είκοσι (20) ευρώ.

– Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΣ ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.2/25-10-2013 απόφασης της Επιτροπής Ενστάσεων της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση του σωματείου ΑΣ ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ΚΑΜΠΟΣΟΥ Μ. του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ στον μεταξύ τους αγώνα της 20-10-2013. Κατακυρώνει τον άνω αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ με τέρματα και βαθμούς 3-0 και επιβάλλει στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

– Απορρίπτει ως απαράδεκτη ελλείψει παραβόλου την έφεση του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ βοηθού προπονητή του σωματείου ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατά της υπ’ αριθμ.270/24-10-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

– Κάνει δεκτή την παραίτηση από το δικόγραφο της έφεσης του σωματείου ΒΥΡΩΝ ΜΟΡΙΑΣ κατά της από 16-10-2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της EΠΣ ΛΕΣΒΟΥ».

Exit mobile version