Απολλωνάρα για κούπα!

Ο Απόλλων επικράτησε εύκολα 3-1 των Χανίων στη Ριζούπολη και για πρώτη φορά μετά το 1996 είναι στους «4» και κάνει όνειρα… τελικού.

Ο Απόλλων φέτος έχει βασικό στόχο την επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, όμως, το Κύπελλο δεν τον άφησε αδιάφορο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε μετά από 19 χρόνια να επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση του τροπαίου, αφού επικράτησε 3-1 των Χανίων και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το 1-1 στην Κρήτη είχε ένα ελαφρύ προβάδισμα, το οποίο κι επιβεβαίωσε στη Ριζούπολη όπου πανηγύρισε μια νίκη η οποία τη φέρνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1996, χρονιά στην οποία έφτασε και στον τελικό όπου ηττήθηκε από την ΑΕΚ.

Ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με τον Ανγκούλο, όμως, τα Χανιά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Κρητικό. Με το 1-1 οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στην παράταση, ωστόσο, ο Φαρινόλα πέτυχε το 2-1 για τον Απόλλωνα ενώ ο Σουάνης με το τελικό 3-1… υπέγραψε την ιστορική πρόκριση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Γκόλιας, Ηρακλής (53′ Λαγός), Πινέιρο, Ανγκούλο, Φαρινόλα (64′ Σουάνης), Τζιώρας, Ψιάνος (85′ Χατζής).

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Τ. Καβακάς): Μαρκαντωνάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Σιλιγαρδάκης, Γκονζάλες, Ρένια (69′ Αλέκου), Νύκταρης (54′ Σακελλαρίου), Πάγκαλος (89′ Εσόνο), Κρητικός.

Exit mobile version