Πιο ομαλή συνέχεια για Νάουσα

Μίνι διακοπή για τους κυανόλευκους, πιο στρωτή η επόμενη τριάδα αγώνων

Απόχρωση… ήττας είχε για τη Νάουσα η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Δωτιέα Αγιάς με 2-2 την Κυριακή, αφού οι κυανόλευκοι είχαν προηγηθεί με τους Συμπεθέρη-Μπενίσκο (0-2) και μέχρι τις καθυστερήσεις άγγιζαν ένα διπλό ανάκαμψης. Έτσι, έμεινε πικρή γεύση στην ομάδα της Ημαθίας, που πλέον θα έχει μεγάλο διάστημα αποχής, λόγω του Κυπέλλου την Κυριακή (έχει αποχαιρετήσει το θεσμό) και του προγραμματισμένου ρεπό της επόμενης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου αναζητά αντιπάλους για ένα-δυο φιλικά, ενώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα (θα γυρίσει και ο Νικόλτσης), αφού υπάρχει αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί και το ζήτημα με το διαβατήριο του Ρέτζια.
Παράλληλα, οι Ναουσαίοι αισιοδοξούν για αντεπίθεση τις επόμενες αγωνιστικές, αφού το πρόγραμμα θεωρητικά τουλάχιστον «στρώνει», με εντός έδρας αναμετρήσεις με Αμπελωνιακό και Πυργετό και ενδιάμεσα Αχιλλέα Δομοκού εκτός, θεωρώντας ευκαιρία… βαθμοθηρίας τα ματς (πέρασε βαρύ πρόγραμμα, με φιλόδοξες ομάδες, όπως Τρίκαλα, Νεοκαισάρεια, Λευκάδια και Μακροχώρι).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version