Απίστευτα πράγματα στην Γ’ Ιταλίας! (video)

Έρευνα άρχισε να διεξάγεται για το ντέρμπι της Γ’ Εθνικής της Ιταλίας Σαλεμιτάνα-Νοσερίνα μετά από αυτά που συνέβησαν.

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν διακόπηκε μετά από 21 λεπτά αγώνα! Γιατί έγινε αυτό; Επειδή μόλις έξι παίκτες της φιλοξενούμενης Νοσερίνα έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής αναγκάστηκε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα!

Συγκεκριμένα οι παίκτες προσποιούνταν τους τραυματίες επειδή φοβόντουσαν για τη σωματική τους ακεραιότητα και στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα έγιναν οι τρεις αλλαγές ενώ στη συνέχεια 5 παίκτες έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο δήθεν τραυματίες! Μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αυτής που μετράει 7 σερί ήττες, δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στο γήπεδο αφού ήταν τιμωρημένοι και έτσι προσέλαβαν ένα αεροπλάνο να πετάξει πάνω από το γήπεδο με ένα μεγάλο πανί να γράφει πάνω του: «Σεβαστείτε τη Νοσερίνα και τους Ultras»!

Να σημειωθεί πως το ματς άργησε να αρχίσει 40 λεπτά αφού οι παίκτες ήθελαν να πειστούν πως μπορούν να βγουν με ασφάλεια και να παίξουν μπροστά σε 9.000 οπαδούς. Ο αθλητικός διευθυντής της Νοσερίνα πάντως είπε πως οι τραυματισμοί οφείλονται στο ότι οι παίκτες βγήκαν χωρίς να κάνουν ζέσταμα!

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Κοσμάς Πανταζής

Exit mobile version