Χαμόγελα για Παναθηναϊκό στον Ηρακλή Ψαχνών

Ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες (11/11) η έκπληξη του Κυπέλλου, ο Ηρακλής Ψαχνών θα αντιμετωπίσει στους ”16”, τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Εύβοιας ήθελε έναν εμπορικό αντίπαλο και για οικονομικούς λόγους.

Ο τεχνικός Θωμάς Γράφας χαρακτήρισε γιορτή για την ομάδα του τις δυο αναμετρήσεις απέναντι σε μια εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι το Κύπελλο δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα θα παραταχτεί όσο πιο ανταγωνιστικά γίνεται. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Οnsposts.gr: «Είναι μεγάλη εμπειρία για μας. Παίζουμε με μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, Θα το δούμε σαν γιορτή για την πόλη των Ψαχνών και την ομάδα μας. Θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και όχι το Κύπελλο. Εχουμε έμπειρους παίκτες να αντιμετωπίσουμε παίκτες να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟ, όπως οι Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας, Τζανής και Παλαιολόγος που έχουν παραστάσεις από Α’ Εθνική».
Σημείωνεται ότι το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Λεωφόρο, με πιθανότερες τις ημερομηνίες 4-5/12 ή 8-9/01 και η ρεβάνς στα Ψαχνά 15-16/01 ή 22-23/01.

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version