Δημακόπουλος: «Μας έλειπε η νίκη»

Ο Δημήτρης Δημακόπουλος, βοηθός προπονητή της Γλυφάδας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, αρχικά για το τρίποντο κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, αφετέρου για τη ψυχή που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, η νίκη θα αποτελέσει έναυσμα εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος για τη μεγάλη αντεπίθεση. Θυμίζουμε ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίασκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με 4 βαθμούς για τον νότιο όμιλο της Football League.

Αναλυτικά οι δηλωσεις του:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Είναι τώρα 20 μέρες που έχει έρθει ο Λουτσιάνο και κάνουμε την προσπάθεια μας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο και να μην κερδίζεις. Μετά από πέντε ήττες ήταν σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στην νίκη και έγινε κατάθεση ψυχής από τα παιδιά. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και υπάρχουν προβλήματα. Εμείς όμως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και αυτό που μας έλειπε ήταν η νίκη. Πιστεύω θα είναι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ώστε να έχουμε μια καλή πορεία μέχρι το τέλος. Πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την απουσία του προπονητή της ομάδας, Λουτσιάνο ντε Σουόζα που έπρεπε να φύγει αμέσως λόγω μια σημαντικής υποχρέωσης που υπήρχε».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version