Άρης: «Απελευθερώθηκε» με τις αλλαγές

Η είσοδος των Καπνίδη, Νάκα διαφοροποίησε τα δεδομένα υπέρ του Αρη

Επρεπε να έρθουν οι αλλαγές του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς από τον πάγκο του Αρη, προκειμένου να διαφοροποιηθεί η κατάσταση και οι «κιτρινόμαυροι» να γείρουν υπέρ τους την πλάστιγγα της νίκης. Η εμφάνιση των παικτών που επιλέχθηκαν στο πρώτο μέρος, κινήθηκε πολύ κάτω από τα όρια κι αυτός ήταν ο λόγος που η νίκη ήρθε με τόσο κόπο.

Ο Φυσέκης πέρασε εκ νέου ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα της καριέρας του μιας και δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε σε μια φάση. Ο Γεωργιάδης απέδειξε και πάλι για ποιον λόγο έχει αποκτηθεί, βοηθώντας τον Αρη στα «ανεβάσματά» του και όντας από τους ελάχιστους διακριθέντες στο τραγικό πρώτο ημίχρονο. Καλός και ο Λιόλιος, έπαιξε και πάλι στα γνωστά του στάνταρ απόδοσης, κάλυπτε ωραία τους χώρους και βοήθησε τα μέγιστα στις σωστές επιθέσεις από τα αριστερά. Με προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ο Σαμαράς, που ήταν ανίκητος στο δεύτερο μέρος και συνετέλεσε τα μέγιστα στην αγωνιστική άνοδο. Προβλήματα στις αμυντικές συνεργασίες είχε και ο Φερνάντες, ο οποίος βρέθηκε πάλι στη σωστή θέση τη στιγμή για να σκοράρει για τον Αρη.

Σε κάκιστη μέρα και ο Σανιά, που δείχνει πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αποδώσει, να απελευθερωθεί και να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης, ενώ ο Καλογέρης χρειάστηκε σημαντικό χρόνο προσαρμογής, παραλίγο να «δώσει» ένα γκολ στον Ηρακλή, αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβηκε και μαζί του ανέβηκε όλος ο Αρης.

Εκτός τόπου και χρόνου ήταν ο Σουνάς, μέτρησε… αμέτρητες λανθασμένες ενέργειες και έφτασε σε σημείο να αγανακτήσει τον κόσμο. Καλύτερος σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις ήταν ο Ν’ Λουντούλου, που ήταν τακτικά πιο συνεπής, είχε τελικές προσπάθειες και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε. Εξαιρετικός, για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν ο Πόι που «κράτησε» τον Αρη στο πρώτο μέρος, ενώ μέτρησε και το 10ο φετινό του γκολ στο δεύτερο μέρος από την εξαιρετική συνεργασία με τον Καπνίδη. Κακή εμφάνιση και από τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει ούτε στον… αέρα, αλλά ούτε και χαμηλά. Από τις αλλαγές, ο Καπνίδης ήταν εντυπωσιακός. Ενα γκολ που μέτρησε, δύο που δεν μέτρησαν και μια ασίστ, ήταν η στατιστική του για περίπου 35 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο. Πολύ καλός και δραστήριος και ο Νάκας, ο οποίος κινήθηκε σε πολλούς χώρους και βοήθησε, ενώ ο Γκόλιας αρκέστηκε στην σωστή εκτέλεση των αμυντικών του καθηκόντων περνώντας στη θέση του τραυματία Φερνάντες.

Πηγή: metrosport.gr

Exit mobile version