«Κλειδί» τα ντέρμπι για το Βυζάντιο

Σαν… τρελό φορτηγό το Κοκκινόχωμα, είναι μόνο πρώτο στον 1ο όμιλο, αλλά έπονται τα ματς με Κιλκισιακό, Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό

Παρά τις απουσίες των Σουμουλίδη (τραυματίας για ένα μήνα ο έμπειρος γκολκίπερ), Καπνόπουλου (ίωση και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο νεαρός μέσος) και Προβατίδη (τιμωρημένος ο έμπειρος αριστερός μπακ), το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έφερε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή στο ντέρμπι με το Νέστο Χρυσούπολης (0-1 εκτός) και πλέον είναι μόνο πρώτο!
Η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη ενδέχεται να δώσει φιλικό τις προσεχείς ημέρες (αφού αποκλείστηκε από το Κύπελλο και την Κυριακή δεν έχει αγώνα), ενώ ήδη «μαγειρεύει» πριν… πεινάσει μεταγραφικά, έχοντας «καπαρώσει» από τώρα δυο πρώην παίκτες του Ορφέα Ελευθερούπολης για το χειμώνα, τον μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Βλάχο και τον στόπερ Γιάννη Ελευθεριάδη.
Πάντως, πολλά για τη μετέπειτα πορεία των κιτρινόμαυρων θα κρίνουν οι τρεις επόμενες αγωνιστικές, που αποτελούν… σφυγμομέτρηση. Με τους Κιλκισιακό (εντός), Αγροτικό Αστέρα (επίσης εντός) και Πανσερραϊκό (εκτός), τρία ντέρμπι… φωτιά.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version