Αρης: Θλάση ο Ίμπε

Ένα εικοσαήμερο εκτός δράσης ο Νιγηριανός εξτρέμ των κίτρινων

Θλάση στον τετρακέφαλο είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Τζον Ίμπε από το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στην… αλλαγή, θα λείψει περίπου δυο με τρεις εβδομάδες από τα πλάνα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Ίμπε χάνει λοιπόν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρότι μεσολαβεί η διακοπή για το μπαράζ της εθνικής με τη Ρουμανία.
Τεστ με Μακεδονικό, θέλει εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Η μίνι παύση στα επίσημα ματς εκτιμάται ότι θα δώσει «οξυγόνο» στους Θεσσαλονικείς, για να δουλέψουν και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, με τους Τριανταφυλλάκο, Ηρακλή και Κωτσαρίδη να συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις. Παράλληλα, την Τετάρτη ο Άρης δίνει φιλικό στην Ευκαρπία με το Μακεδονικό (15:30), ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, ενημερώνοντας: «Με έγγραφο που απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ζητάει την παραχώρηση σε εισιτήρια του 5% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου της Τούμπας για την επερχόμενη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση (Κυριακή 24/11, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ». Έτσι, εκκρεμεί η απάντηση του «Δικεφάλου» στο αίτημα, αλλά και η θέση της Αστυνομίας, στα μέτρα τάξης και ασφάλειας.
Ευχαριστήριο και ευχές για Μαρινάκη
Τέλος, εκδόθηκε η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Άρη: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Όμιλο Επιχειρήσεων με τον οποίο συνεργάζεται για την χορήγηση ασθενοφόρου στο Κλεάνθης Βικελίδης στη διάρκεια όλων των αγώνων (επίσημων και φιλικών) της ομάδας μας.
Η παρουσία του ασθενοφόρου στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό (09/11), στο οποίο (σ.σ. ασθενοφόρο) -σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των στελεχών του Ομίλου Επιχειρήσεων- υπάρχει όλος ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός που προβλέπεται από το νόμο, συνέβαλλε ώστε να γίνει το ταχύτερο δυνατό η μεταφορά του Νίκου Μαρινάκη στο νοσοκομείο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό υγιής στους αγωνιστικούς χώρους».

Exit mobile version