Άρης: Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Στο δρόμο των επιτυχιών και το κυνήγι της πρώτης θέσης που βαδίζει εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, θα επιδιώξει να συνεχίσει σήμερα ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην πέμπτη τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενοι τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για το παιχνίδι με την ομάδα των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε χθες, με μια μεσημεριανή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το ευτυχές για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, είναι πως κατάφερε να συμπεριλάβει σε αυτή και τον Αλέξη Καλογέρη, ο οποίος εξασφάλισε πολυήμερη άδεια και θα είναι παρών στη μεσαία γραμμή του Αρη απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Από κει και πέρα, ο τυχερός της πίτας της Πέμπτης, Γιάννης Φυσέκης, θα υπερασπιστεί τα δοκάρια, με τους Γεωργιάδη (δεξιά), Λιόλιο (αριστερά), Σαμαρά και Φερνάντες να αποτελούν την αμυντική τετράδα των «κιτρινόμαυρων». Στο πλευρό του Καλογέρη στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Σανιά, με τους Σουνά και Ν’ Λουντούλου να ξεκινούν στα δύο άκρα. Δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Κωνσταντινίδης και Πόι. Η αποστολή του Αρη, που κατέλυσε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης, αποτελείται, επίσης, από τους: Μπαϊμάκη, Καπνίδη, Παπαδόπουλο, Γκόλια, Νάκα, Λιόνη και Σταυρόπουλο.

Exit mobile version