Δύσκολη νίκη για Καλλιθέα

Η Καλλιθέα κέρδισε 1-0 τα Χανιά και επέστρεψε, μετά από διάλλειμα μιας αγωνιστικής στις νίκες. Οι γηπεδούχοι, χωρίς να εντυπωσιάσουν, πήραν την νίκη και ταυτόχρονα τους τρεις βαθμούς, πραγματοποιώντας βαθμολογικό άλμα.

Η Καλλιθέα βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε εξαιρετική κατάσταση, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν λίγες αγωνιστικές ήταν χαμηλά στην βαθμολογία . Οι Κρητικοί ήθελαν την νίκη, για να μειώσουν την διαφορά από τον Απόλλωνα Αθηνών, είχαν μέτρια απόδοση καθώς ελάχιστές φορές απείλησαν την εστία της Καλλιθέας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη, στο γήπεδο του Ταύρου και η νίκη των τυπικά γηπεδούχων κρίνεται δίκαια. Αν οι επιθετικοί της Καλλιθέας ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση, ήρθε στο 10′. Ο Σικαλιάς, έδιωξε με λάθος τρόπο την μπάλα, με τον Αρναρέλη, να γίνεται κάτοχος της, να πιάνει δυνατό σουτ και να την στέλνει στα δίχτυα.

Μετά το 1-0, η Καλλιθέα, αμύνθηκε σωστά και δεν άφησε χώρους στα Χανιά, να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις οι γηπεδούχοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Παγώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης(67′ Σταματόπουλος, Αρναρέλης, Μπέλης(56′ Μασάντο), Μιχαλόπουλος, Τσίτας(83΄Τσίγκας).

ΑΟ Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γανωτής, Γκότοβος, Κοντέων, Εσόνο, Ενγκουέμ, Ρόχας(46′ Αλέκου), Οικονομόπουλος(75′ Γκούμας), Γκονζάλες, Κρητικός Πάγκαλος.

Exit mobile version