Κοζάνη: Παραίτηση Παρασκευά, αλλά…

Μετά την απρόσμενη ήττα από τον Καμπανιακό, ο προπονητής των ερυθρόλευκων παραιτήθηκε, με το… μπαλάκι να περνά στη διοίκηση του Αγάπιου Γαβριηλίδη.

Θέμα προπονητή προέκυψε στην Κοζάνη και όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα της ήττας από τον Καμπανιακό. Ο Γιάννης Παρασκευάς πήρε την ευθύνη, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, δεν αποχαιρέτησε όμως προς το παρόν τους παίκτες. Η προπόνηση της Δευτέραςέγινε υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σάκη Τζηκαλιού και άμεσα (πιθανότατα την Τρίτη) ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης και οι συνεργάτες του έχουν στην ατζέντα έκτακτο συμβούλιο, για να αποφασίσουν αν την αποδεχθούν.
Πάντως, μόνο απίθανο δεν θεωρείται να παραμείνει στους ερυθρόλευκους ο Παρασκευάς, αφού ο Γαβριηλίδης δεν θεωρείται… προπονητοφάγος, έχοντας την τελευταία επταετία στη διοίκηση μια πενταετή συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και την τελευταία διετία με τον Γιάννη Παρασκευά, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το… μπαλάκι λοιπόν των αποφάσεων βρίσκεται στη διοίκηση και θα υπάρξουν άμεσα τα νεότερα, ενώ παρά την απότομη προσγείωση με την ομάδα της Χαλάστρας, μετά από πέντε σερί τρίποντα, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση. Μετά το 1-0 υπήρχαν πολλές ευκαιρίες να «κλειδώσει» το ματς, όπως το δοκάρι του Πιπινίκα, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Κοζανίτες πλήρωσαν τις αδράνειες στα μετόπισθεν, θεωρώντας το σκορ πλασματικό και… εφαρμογή για τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή η Κοζάνη υποδέχεται ξανά τον Καμπανιακό, αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου, διψώντας για την άτυπη ρεβάνς.
Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version