Άρης: Εντατικά μαθήματα στο γκολ

Το φαινόμενο να μην βρίσκει εύκολα δίχτυα η ομάδα, είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τον Ντομπρασίνοβιτς και γνωρίζει ότι μόνο μέσα από την δουλειά μπορεί να εξαλειφθεί

Από χθες άρχισε τα εντατικά μαθήματα πάνω στο κομμάτι του σκοραρίσματος, με τις εντολές του να είναι ξεκάθαρες. «Θέλω το εύκολο γκολ. Δε νοείται να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες και να μην τις εκμεταλλευόμαστε. Θα πρέπει να μάθουμε να σκοράρουμε, ώστε να φτάνουμε πιο εύκολα και δίχως τόσο άγχος στις νίκες. Όλη την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα τελειώματα των φάσεων», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του πριν ξεκινήσουν τη δουλειά. Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε κατά κύριο λόγο σε γκολ που προέρχεται από στημένα. Με σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή και συνδυασμούς που θα ξεμπλοκάρουν τις αντίπαλες άμυνες. Επιπλέον, ζήτησε το σουτ. Θέλει από τους παίκτες του να έχουν εμπιστοσύνη στα πόδια τους.

Παράλληλα, πάντως, έδειξε και τις πρώτες του σκέψεις για ενδεκάδα στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Σε σχέση με το ματς του Κιλκίς, ο Μαυροβούνιος σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κωνσταντινίδη τοποθετώντας τον δίπλα στον Πόι, στην επίθεση και περνώντας στις πτέρυγες τον Ν’ Λουντούλου με τον Σουνά ή τον Νάκα, που απουσίαζε όμως από τη χθεσινή προπόνηση λόγο ίωσης. Οσο για την τετράδα στην άμυνα και το δίδυμο των χαφ, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση πάντα με τον αγώνα κόντρα στο Αγιονέρι.

Exit mobile version