Άρης: «Χωλαίνει» στην επιθετική του γραμμή

Εικόνα ομάδας που ναι μεν είναι ανώτερη, αλλά αδυνατεί να «μεταφράσει» την ανωτερότητα και την κατοχή της σε γκολ, είχε για περισσότερα από 70 λεπτά ο Αρης στο Κιλκίς

Ο ΦΥΣΕΚΗΣ πέρασε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα της ζωής του χωρίς να χρειαστεί να επέμβει έστω σε μια τελική προσπάθεια από πλευράς των παικτών του Εθνικού Νέου Αγιονερίου. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ έδειξε μεν επηρεασμένος από την αποχή ενός μήνα, αλλά από την άλλη είχε διάθεση, πάθος και έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Σε μέτρια μέρα βρέθηκε ο ΛΙΟΛΙΟΣ, ο οποίος έπαιξε πάλι με το γνωστό του πάθος, αλλά δεν μπόρεσε να συνδυαστεί καλά με τους συμπαίκτες του στην πτέρυγα.

Εξαιρετικός, τόσο για το γκολ που σημείωσε, όσο και την εξαιρετική εκτέλεση των αμυντικών του καθηκόντων σε όλο το παιχνίδι, ήταν ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ. Αψογος στο κέντρο της άμυνας. Χαμηλότερα από τα γνωστά του στάνταρ κινήθηκε ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ο οποίος ναι μεν εκμηδένισε τον προσωπικό του αντίπαλο (σ.σ. Γκέρτσο), αλλά δυσκολεύτηκε πολύ στην προώθηση του παιχνιδιού και μέτρησε αρκετά λάθη.

Εκπληκτικό παιχνίδι από τον ΚΑΛΟΓΕΡΗ. Κινήθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Βοήθησε αμυντικά, ενώ στο δεύτερο μέρος αποτέλεσε τον παίκτη παραπάνω στην επίθεση. Θετικό το ντεμπούτο του ΣΑΝΙΑ, αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως έπαιξε σε επίσημο ματς μετά από 1,5 χρόνο. Είχε άψογες μεταβιβάσεις, καλές εμπνεύσεις, αλλά ως εκεί.

Σε ρηχά νερά η εμφάνιση του ΣΟΥΝΑ. Για περίπου τριάντα λεπτά δεν έπαιρνε μπάλες και δεν βοηθούσε καθόλου τον Αρη. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, προσπάθησε να απειλήσει και είχε καλούς συνδυασμούς και εμπνεύσεις. Ξεκίνησε εντυπωσιακά ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, με καλές σκέψεις και συνεργασίες με Γεωργιάδη και Πόι, αλλά σταδιακά η απόδοση του έπεσε. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πάλι ο Ν’ ΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ. «Χάθηκε» στην επίθεση, δεν είχε τελικές προσπάθειες, τα πήγε λίγο καλύτερα όταν «τραβήχτηκε» στην πτέρυγα. Πολύ καλός, αλλά αναποτελεσματικός ο ΠΟΪ, που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του Αρη.

Πηγή: metrosport.gr

Exit mobile version