Άρης: Άπαντες παρόντες για άνετο πέρασμα από το Κιλκίς

Με όλα τα νέα αποκτήματα, για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Άρης σκέφτεται μόνο τη νίκη επί του Εθνικού Αγιονερίου

Στο «μονόδρομο» των επιτυχιών που βαδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές, επί τεχνικής ηγεσίας Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, θα επιδιώξει να συνεχίσει να βαδίζει ο Αρης, περνώντας από την έδρα του Εθνικού Αγιονερίου, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο μοναδικός τρόπος, οι «κιτρινόμαυροι» να μπορέσουν να διατηρηθούν σε τροχιά κορυφής και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπάτημα» του Πανσερραϊκού που την ίδια ώρα θα υποδέχεται στις Σέρρες την σταθερά αξιόμαχη στο φετινό πρωτάθλημα Θύελλα Φιλώτα, αλλά και να διατηρήσουν το προβάδισμα από την Καβάλα, η οποία υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Σκέψεις για ενδεκάδα

Η ομάδα του Αρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες το απόγευμα, με προπόνηση που ως συνήθως πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αμέσως μετά, ο Ντομπρασίνοβιτς ανακοίνωσε τη 18μελή αποστολή, που αναχώρησε το απόγευμα για το Κιλκίς και κατέλυσε σε ξενοδοχείο στην πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Μαυροβούνιος έδειξε πως έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει απέναντι στον Εθνικό Αγιονερίου, επιλέγοντας τον Φυσέκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ «κλειδωμένη» δείχνει και η αμυντική τετράδα. Ο Γεωργιάδης θα κάνει ντεμπούτο με αναβολή μιας εβδομάδας στα δεξιά της αμυντικής γραμμής (αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο ζέσταμα στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, έδωσε τη θέση του στον Γκίνο), ο Λιόλιος θα παίξει και πάλι στα αριστερά, ενώ Φερνάντες και Σαμαράς θα συνθέσουν το κεντρικό δίδυμο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Σανιά θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, έχοντας παρτενέρ έναν εκ των Σουνά ή Καλογέρη, ενώ στα άκρα, τη μια θέση έχει «σίγουρη» ο Παπαδόπουλος, ενώ στην απέναντι πλευρά, θα ξεκινήσει ένας εκ των Νάκα ή Σουνά, ανάλογα με το αν ο δεύτερος θα επιλεγεί ως παρτενέρ του Σενεγαλέζου αμυντικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης, ο «Ντομπρα» δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει το πετυχημένο δίδυμο των Πόι-Καπνίδη, επιλέγοντας στη θέση του δεύτερου τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, προφανώς προκειμένου από τη μια να τον «κρύψει» ελέω της τραγικής αμυντικής του συμπεριφοράς, από την άλλη να πάρει περισσότερα πράγματα από την υπεροχή του στο «ένας με έναν».

Exit mobile version