Η αποστολή του Άρη για Κιλκίς

Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Σανιάς, εκτός ο Γκίνο που είχε φραστικό επεισόδιο με Καλαϊτζίδη.

Την αναρρίχησή του προς την κορυφή του πρώτου ομίλου θέλει να συνεχίσει ο Άρης, που την Κυριακή θέλει να βγει –μπροστά στον κόσμο του- νικητής απ’ το Κιλκίς κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου.
Ο Σίνινσα Ντομπρασίνοβιτς για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σανιά, αφότου βγήκε το δελτίο του μεσοβδόμαδα. Στους «εκλεκτούς» επανήλθε ο Φερνάντες που εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ και ο Καλογέρης είναι «μέσα».
Η αποστολή: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος.

Εκτός ο Γκίνο λόγω επεισοδίου!
Στον Άρη χτες οι ρυθμοί ανέβηκαν εν όψει του αγώνα με το Αγιονέρι, δεν ήταν όμως οι μόνοι καθώς στο Ρύσιο ανέβηκαν και οι… τόνοι, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Γκίνο και Δημήτρη Καλαϊτζίδη.
Ο τελευταίος, όπως κάνει πάντα άλλωστε, έδωσε το «παρών» στην προπόνηση και όταν έκανε μία παρατήρηση στον νεαρό μέσο του Άρη, εκείνος απάντησε σε έντονο ύφος και οι τόνοι ανέβηκαν. Ο παίκτης κληθήκε την Τρίτη σε απολογία για αυτή του τη συμπεριφορά και δεν πρέπει να αποκλειστεί κανέναν ενδεχόμενο όσον αφορά το μέλλον του

Πηγή: Allaboutaris.com

Exit mobile version