Ισοπαλία στα Χανιά χάρη στον «Άγιο» Πίτκα

ΑΟ Χανιά και Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν μπροστά τους έναν δαιμονιώδη… Πίτκα.

Οι δυο ομάδες παρουσίασαν εξαιρετικό θέαμα και απέδειξαν πως μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία τους στο θεσμό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχασαν τα άχαστα… καθώς ο πορτιέρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν πανταχού παρών, ενώ οι οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν, την ισοπαλία από τα Περιβόλια, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ που τους δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Ριζούπολη. Να σημειωθεί πως τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο Αλέκος Βοσνιάδης είχαν αγωνιστικούς «πονοκεφάλους», όμως όσοι αγωνίσθηκαν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Αφού οι δυο τους πέταξαν ένα ημίχρονο στα σκουπίδια… ο Σουάνης, κόντρα στη ροή του αγώνα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπλε» καθώς από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα. Στο 78′ ο Κρητικός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, γκολ που το πανηγύρισε δεόντως. Το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τη σωρεία ευκαιριών που έχασαν οι «πορτοκαλί».

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλίας, Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Γανωτής), Γκότοβος, Κοντένω, Εσονό (73′ Σακελλαρίου), Γκούμας, Νγκουέμ, Πάγακλος, Γκονζάλεζ, Ρόχας (80′ Αλέκου), Κρητικός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Κοτσώνης, Κύργιας, Γκόλιας, Ηρακλής (89′ Χατζής), Πινέιρο, Βάντερσον, Λαγός (53′ Σουάνης), Άρσιτς (62′ Φαρία), Τζιώρας.

Exit mobile version