Μία αγωνιστική και 55.000 στον ΠΑΟ!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague επέβαλε στον Παναθηναϊκό ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 55.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Μπορεί στην απολογία του το τριφύλλι μέσω του νομικού εκπροσώπου, να τόνισε ότι επειδή ήταν μεμονωμένα περιστατικά τα όσα διαδραματίστηκαν δεν θα επιφέρουν τιμωρία της έδρας για τους «πράσινους», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Έτσι ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο τον ΠΑΣ Γιάννινα την 12η αγωνιστική και το αναμενόμενο πρόστιμο ανέρχεται στα 55.000 ευρώ. Παράλληλα τιμωρία δέχθηκε και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

*Η υπόθεση Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιάς (προπονητής) αναβλήθηκε».

Exit mobile version