Καταιγιστική η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 του ΑΟ Χανιά στο ΟΑΚΑ, σε μια καλή πρόβα τζενεράλε… λίγο πριν το κορυφαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η «Ένωση» παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμη και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάμψει το εμπόδιο του ΑΟ Χανιά, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να πετυχαίνει δυο γκολ… και τον κόσμο να ζητάει την πρόκριση. Οι παίκτες του Δέλλα δεν επηρεάστηκαν επ ουδενί ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (11/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο 14ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντούνη, ο Ανάκογλου με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Σικαλιά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λαμπρόπουλος με εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά, σημείωσε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι και τα κατάφεραν, στο 35′ όταν ο Πεταυράκης ανέτρεψε τον Πάγκαλο και ο διαιτητής σφύριξε την εσχάτη των ποινών. Ο αρχηγός των «μπλε» ευστόχησε και διαμόρφωσε το 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν φουριόζοι και από νωρίς απέκτησαν ξανά το προβάδισμα των δυο τερμάτων, χάρη στο πλασέ του Ανάκογλου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 3-1. Μάλιστα οι παίκτες του Δέλλα πέτυχαν και τέταρτο τέρμα στο 82′ με τον Αραβίδη και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (77΄Κρισάντους), Ντούνης (70′ Γιόχανσον), Ντακόλ (44′ Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντένων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Νγκουέμ (53′ Γκούμας), Πάγκαλος, Γκονζάλεζ, Ρόχας (68′ Αλέκου), Κρητικός

Exit mobile version