«Νίκη στην Καλλιθέα»

Για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλλιθέα εκτός έδρας (10/11) μίλησε ο Γκαϊτάν Ντακούντο στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής.

Αναφέρθηκε στην βαριά εντός έδρας ήττα (3-0 από τον Αστέρα Μαγούλας) της προηγούμενης αγωνιστικής ενώ υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Mετά από πολύ καλό ξεκίνημα που είχαμε στο πρωτάθλημα, ήρθε η πρώτη ήττα σε ένα παιχνίδι που δεν παίξαμε καλά. Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και ήδη έχουμε ξεχάσει αυτή την αναμέτρηση. Αυτή η ήττα ήταν ένα καλό σοκ για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θέλουν προσοχή. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το ματς. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή για τον κόσμο μας που τον στεναχωρήσαμε, για την ομάδα, για εμάς και τους προπονητές μας καθώς θα ανεβάσει σε όλους μας την ψυχολογία μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω και εγώ προσωπικά να είμαι σύντομα έτοιμος εκατό τοις εκατό και να προσφέρω πολλά περισσότερα και να βοηθήσω την ομάδα μου στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version