ΑΕΚ: Ζέσταμα για το Φάληρο

Μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη και πριν τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τα Χανιά

Στόχος, όπως σε κάθε αγώνα στη Football League, είναι ο συνδυασμός νίκης με θέαμα. Ο Τραϊανός Δέλλας θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Κάποιες αναγκαστικές, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Μάνταλος και Πλατέλλας που αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο τραυματίας Κορδέρο και ο ανέτοιμος Κολοβέτσιος, κι άλλες κατ’ επιλογήν για να «φρεσκάρει» την ομάδα του πριν τον αγώνα του Φαλήρου.

Έτσι, ανάσες αναμένεται να πάρουν ο Γιόχανσον και ο Αραβίδης μένοντας στον πάγκο. Ο Ανέστης θα είναι ξανά στο τέρμα, ο Πεταυράκης θα αντικαταστήσει τον Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης θα είναι στο απέναντι άκρο, ενώ Λαμπρόπουλος και Σαρρής θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Ρόβας θα είναι το δεύτερο κεντρικό χαφ πλάι στον Ανάκογλου, ο Ντούνης θα είναι δεξί χαφ και ο Μπαρμπόσα αριστερό, ενώ ο Ντακόλ θα κινείται πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή ο νεοαποκτηθείς φορ Μακόλεϊ Κρισάντους.

Exit mobile version