Ηρακλής: Ποτέ την Κυριακή…

Ούτε μια ούτε δύο αλλά εννέα αγωνιστικές ο Ηρακλής παίζει οποιαδήποτε άλλη ημέρα πλην της παραδοσιακής Κυριακής για το πρωτάθλημα, βάση του πρόγραμματος της Football League για τον βόρειο όμιλο.

Η ημέρα Κυριακή είναι ποδοσφαιρικά άγνωστη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την τελευταία φορά που οι παίκτες του Όγιος αγωνίστηκαν Κυριακή ήταν στην 4η αγωνιστική κόντρα στην Νίκη Βόλου.

Μέχρι στιγμής ο Γηραιός έχει αγωνιστεί μια φορά Κυριακή, τρία ματς έχει δώσει Δευτέρα, ένα Παρασκευή και ένα Σάββατο! Μάλιστα ακολουθούν άλλες τρεις Δευτέρες.

Όπως είναι φυσικό η διοίκηση του Ηρακλή είναι δυσαρεστημένη από αυτή την κατάσταση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bluearena.gr» ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παπαδόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ. Σπύρο Καλογιάννη εξέφρασε την πικρία του, τονίζοντας ότι πρόκειται για ασέβεια προς τον Ηρακλή, μια ιστορική ομάδα.

Η απάντηση του Σπύρου Καλογιάννη: «Ο Ηρακλής είναι το μεγάλο καράβι της κατηγορίας και αυτό θέλει να αξιοποιήσει το κανάλι».

Ποια ήταν η απάντηση του Θοδωρή Παπαδόπουλου στον πρόεδρο της Ενωσης: «Αφού παραδέχεσαι και εσύ ότι είμαστε το μεγάλο καράβι, απαιτούμε να μας συμπεριφέρεστε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι δυνατό να προσφέρουμε τηλεθέαση και να παίρνουμε τα ίδια χρήματα με άλλες ομάδες. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε η πρώτη ομάδα σε κίτρινες και κόκκινες και άλλες ομάδες να τις χαϊδεύουν οι διαιτητές».

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης δεσμεύτηκε να δώσει άμεσα μια λύση στο θέμα των ορισμών.
Τέλος επισήμανε ότι το παιχνίδι του Ηρακλή με την Κέρκυρα (24/11) μεταφέρθηκε Δευτέρα έπειτα από εντολή της αστυνομίας εξαιτίας του ντέρμπι ΠΑΟΚ- Άρης για την Σούπερ Λίγκα.

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version