Άρης: «Ανάσες» και προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Από την Τρίτη (3/2) θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ματς με τον Καμπανιακό – Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Ζαρόγιαννης

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Καστοριάς ο Άρης στρέφει πλέον το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει από την Τρίτη (3/2) καθώς την Δευτέρα (2/2) ο Ντομπρασίνοβιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το ευχάριστο για τον Μαυροβούνιο τεχνικό είναι πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Γκίνο ο οποίος στο ματς με την Καστοριά εξέτισε την ποινή λόγω των καρτών που είχε συμπληρώσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο τεχνικό επιτελείο των «κίτρινων» προστίθεται ο Στέλιος Ζαρόγιαννης που αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων. Αναλυτικά αναφέρεται: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι ο Στέλιος Ζαρογιάννης θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Ο Στέλιος Ζαρογιάννης, που έχει γεννηθεί στις 10/04/1966 στα Σέρβια Κοζάνης, έχει εργαστεί με επιτυχία στον Παύλο Μελά και στον Φοίνικα Πολίχνης».

Exit mobile version