Όλα μηδέν… στον Ταύρο

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στον Ταύρο, Φωστήρας και ΑΟ Χανιά μοιράστηκαν το βαθμό ισοπαλίας καθώς έμειναν στο 0-0.

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι φάσεις του σημερινού (1/2) αγώνα μεταξύ Φωστήρα και ΑΟ Χανιά στο γήπεδο του Ταύρου, ωστόσο η νευρικότητα και η ένταση δεν έλειπαν από τον αγωνιστικό χώρο. Για του λόγου το αληθές, ο ρέφερι της συνάντησης έστειλε στην κερκίδα… τον Κριστόφ Βαζέχα, όταν ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον δεύτερο βοηθό, Γεωργακόπουλο για υπόδειξη οφσάιντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που έμοιαζαν κουρασμένοι μετά την υπερπροσπάθεια στα Γιάννενα και την πρόκριση στους «8», έχασαν τεράστια ευκαιρία να πλησιάσουν στη βαθμολογία τον Απόλλωνα Σμύρνης και την Παναχαϊκή.

Οι συνθέσεις:

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μήτκας (81′ Θ. Μπαστάνης), Μουκίδης, Μουστόγιαννης (64′ Υμεράι), Μπέλερης, Σιώπης, Ποτουρίδης (51′ Γκατσέσα), Ράμα

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Γανωτής, Εσόνο, Οικονομόπουλος, Γκότοβος, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Κρητικός (84′ Αλέκου), Μαρτσάκης (46′ Σακελλαρίου)

Exit mobile version