ΠΑΟΚ: Βαρύ το κλίμα…

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την ήττα (2-1) από τον Παναιτωλικό.

Όπως είναι φυσικό μετά από μια ήττα, η οποία έμελλε να είναι και εκτός προγράμματος, το κλίμα που επικρατεί δεν είναι το πλέον κατάλληλο. Ωστόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπαθεί μέσω ψυχολογικού… ντοπαρίσματος να τονώσει το ηθικό των παικτών του καθώς ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς και δεν υπάρχει χρόνος για άλλα στραβοπατήματα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν 90λεπτό στο χθεσινό (31/1) ματς ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε θεραπεία εξαιτίας της εξόστωσης στο πρώτο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί, ενώ θεραπεία ακολούθησε και ο Στέλιος Πόζογλου που είχε μια σύσπαση στη μέση. Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης σε αυξημένη ένταση, υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιάννη Κατσανίκα.

Το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού για το «Δικέφαλο» είναι αύριο η Δευτέρα (02/02 11:30), στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Exit mobile version