Θέλουν ΠΑΟΚ στον Αστέρα Μαγούλας

Σε δηλώσεις του στο flnews ο Δημητριάδης εξέφρασε την επιθυμία του η κληρωτίδα να φέρει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ. Αποτελεί εμπειρία για όλους μας να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο όπως είναι η Τούμπα» τόνισε με νόημα ο άσος του Αστέρα Μαγούλας.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Football League. Ο 35χρονος φορ τόνισε την σημασία της καθώς πραγματοποιήθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Επισκοπή και μάλιστα με 3-0. Οι παίκτες ήταν καταπονημένοι μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (4 μέρες πριν) αλλά κατέβηκαν στην Κρήτη και πήραν δίκαια το θετικό αποτέλεσμα. Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται που ήταν ο δημιουργός του πρώτου και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος τόνισε ότι σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και όχι αν σκόραρε ο ίδιος. Επισήμανε ότι η συνέχεια αναμένεται δύσκολη καθώς θα δώσουν τρεις αγώνες εντός (με Αχαρναϊκό, ΑΟΧ, Ηρακλή Ψαχνών) και έναν εκτός με τον Βύζαντα Μεγάρων. Όλοι οι παίκτες θα βοηθήσουν για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Τέλος μίλησε για τις κακές υποδομές του γηπέδου στην Μαγούλα ξεκαθαρίζοντας ότι ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με υπομονή, για το καλό της ομάδας.

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version