Άρης: Έτσι θα… πνίξει την Καστοριά ο Ντομπρασίνοβιτς

Σχέδιο… απόδρασης από την δύσκολη έδρα της Καστοριάς καταστρώνει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς

Ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκίνο, στον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό, στον Νάκα που επίσης δεν μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και στον Σίντι Σανιά. Το θέμα του Σενεγαλέζου έχει περάσει, πλέον, στην ΕΠΟ και τη νορβηγική ομοσπονδία αφού η Σογκνταλ ήταν η τελευταία του ομάδα. Η ελληνική ομοσπονδία πρέπει να στείλει σήμα σε αυτή της Νορβηγίας προκειμένου να αποσταλεί ηλεκτρονικά το διεθνές πιστοποιητικό του παίκτη και στη συνέχεια να εκδοθεί το δελτίο του. Κάτι που δεν έγινε χθες, οπότε θεωρείται απίθανο ο Σανιά να προλάβει τον αγώνα με την Καστοριά.

Με τα παραπάνω δεδομένα κατέστρωσε τα πλάνα του ο Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος θα περιμένει σήμερα ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα και για τον Καλογέρη. Ο 28χρονος χαφ βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στη στρατιωτική μονάδα της Θήβας και καταβάλλεται προσπάθεια να πάρει νέα άδεια, ώστε να μεταβεί στην Καστοριά. Σε περίπτωση που δεν πάρει το «οκ», τη θέση του δίπλα στον Σουνά θα πάρει ο Καλούδης Λεμονής, που δοκιμάστηκε χθες στη γνώριμη γι’ αυτόν θέση στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Το κενό του Γκίνο στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει -απ’ ότι φαίνεται- σε αυτό το ματς ο αριστεροπόδαρος Λιόνης, ενώ η μέτρια εμφάνιση του Μάριου Παπαδόπουλου στον αγώνα με τον Ορφέα ενδεχομένως τον κρατάει στον πάγκο. Στη διάρκεια των δοκιμών που έγιναν χθες, πάντως, ο Χιντασέλι με τον Σταυρόπουλο ήταν οι παίκτες που μοιράστηκαν χρόνο ως δεξιοί εξτρέμ.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας θα είναι ίδιοι με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Ο Φυσέκης, δηλαδή στο τέρμα, ο Φερνάντες το ένα στόπερ, ο Λιόλιος αριστερά στην άμυνα. Ο Ν΄ Λουντούλου θα τοποθετηθεί αριστερά στην επίθεση, με τον Πόι και τον Καπνίδη να συνθέτουν το δίδυμο στην κορυφή.

Exit mobile version