Στον Γιούχτα ο Στασινόπουλος

Σε προφορική συμφωνία με τον Λευτέρη Στασινόπουλο ήρθε η διοίκηση του Γιούχτα και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την 2η μεταγραφική κίνηση της ομάδας των Αρχανών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του grandsport.gr οι άνθρωποι του Γιούχτα είχαν έρθει σε συμφωνία με τον 22χρόνο μεσοπιθετικό ο οποίος περίμενε το «οκ» για να κατέβει στην Κρήτη και να ενσωματωθεί στην ομάδα των Αρχανών κάτι το οποίο συνέβη την Τετάρτη(28/1) και ο Λευτέρης Στασινόπουλος το πρωί της Πέμπτης(29/1) θα είναι στο Ηράκλειο.

Οι δύο πλευρές στις επικοινωνίες που είχαν ουσιαστικά συμφώνησαν σε όλα τα ζητήματα και πολύ δύσκολα δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του αφού θεωρείται «κλεισμένος» και θα γίνουν άμεσα ενέργειες προκειμένου να μπορέσει από το παιχνίδι της Κυριακής που ακολουθεί να ενισχύσει τις προσπάθειες της νέας του ομάδας.

Στον Γιούχτα πάντως τονίζουν, πως υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και οι μεταγραφές που θα γίνουν, θα γίνουν προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που υπήρξαν κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 22χρόνος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Κόρινθο(Δ” Εθνική), τον Αστέρα Τρίπολης(Κ20), Γλυφάδα(Γ” Εθνική), την Ζάκυνθο(Β” Εθνική) και τον Ερμή Κιβερίου(Γ” Εθνική).

Exit mobile version