ΑΟΧ: Δυσκολεύει του Σικαμπάλα

Ο πορτογαλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι του ΑΟ Χανιά έχουν χτυπήσει την πόρτα του Σικαμπάλα, δίχως να έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία είναι έξαλλη με τον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «maisfutebol» αναφέρει ότι για να ντύσουν οι Κρητικοί τον Σικαμπάλα στα «μπλε» θα πρέπει να πληρώσουν για τον δανεισμό του. Μέσα στις επόμενες μέρες έπονται εξελίξεις σχετικά με το κατά πόσο θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας αναφέρει:

«Τα Χανιά μίλησαν με τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι ακόμα με την ομάδα. Παρότι λείπει από τον περασμένο Οκτώβριο, εξακολουθεί να ενδιαφέρει ευρωπαϊκές ομάδες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ελληνική ομάδα μίλησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και τώρα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Σπόρτινγκ. Ωστόσο, δύσκολα αυτή θα γίνει αποδεκτή. Η Σπόρτινγκ είναι έξαλλη με τον ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να του διευκολύνει την έξοδο. Ο μόνος τρόπος για να γίνει η συμφωνία είναι ο ΑΟ Χανιά να πληρώσει για τον δανεισμό του και να έχει οψιόν αγοράς».

Exit mobile version