Αστέρας Τρίπολης: Παρελθόν ο Μπακασέτας

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Μπακασέτα και των “Αρκάδων”

Ο Μπακασέτας, μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμφωνητικό με τον Αστέρα, ωστόσο, έξι μήνες αργότερα αποχωρεί από την ομάδα και το γεγονός αυτό προκάλεσε την πικρία του, την οποία και εξέφρασε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook:

«Μετα απο 6 χρονια στην ομαδα που με έβγαλε στην επιφάνεια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ήρθε το τελος της συνεργασίας μας. Ενα τελος που δεν περίμενα τοσο πρόωρο μετά και την ανανέωση του συμβολαίου μου το καλοκαίρι αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές κ ακόμα περισσότερες επιτυχίες που έκαναν την ομάδα πλέον να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τα μέλη του Αστέρα Τρίπολης κ πάνω απ’ όλα στον κόσμο που με στήριζε ακομα κ οταν δεν άνηκα στο ρόστερ του Αστέρα. Εύχομαι υγεία σε όλους πάνω απ’ όλα η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της κ ενα τίτλο γιατι τον αξίζει!!! Κατι τελευταίο, μην ξεχάσετε ποτέ ότι η ομάδα ειναι ελληνική κ αυτοί που πονάνε πιο πολύ την ομάδα είναι οι Έλληνες παίχτες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους»!

Exit mobile version