Άρης: Η πρώτη προπόνηση του Ντομπρασίνοβιτς – Τι ζήτησε

Την πρώτη γεύση ως προπονητής του Άρη πήρε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς

Από χθες και επισήμως είναι ο νέος τεχνικός των «κιτρίνων».

Οι πρώτες ώρες του 38χρονου τεχνικού στο Νέο Ρύσιο έχουν αναγνωριστικό χαρακτήρα, αφού όσοι βιώσαν τη χθεσινή προπόνηση από κοντά, μιλούν για έναν… κουμπωμένο Ντομπρασίνοβιτς που σιγά σιγά αρχίζει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Δίπλα του, για να τον βοηθήσει στην καλύτερη και συντομότερη προσαρμογή, είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος παρακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, από την… ταράτσα του κτιρίου, καταγράφοντας στο μπλοκάκι του ουκ ολίγες σημειώσεις.

Τα πρώτα –δειλά- βήματα του Μαυροβούνιο τεχνικού, ωστόσο, έχουν την δική τους σημασία. Φτάνοντας στο «Δασυγένειο» Αθλητικό κέντρο και στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με συνεργάτες και ποδοσφαιριστές του, ανέλυσε το πρόγραμμα της προπόνησης που θα ακολουθούσε. Για να επαναλάβει, ωστόσο, την αποφασιστικότητα που θα πρέπει να δείχνουν όλοι, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του φετινού Άρη. «Από τη στιγμή που είμαστε στον Άρη, λογικό είναι να λειτουργούμε και να δουλεύουμε υπό πίεση. Μέσα από την πίεση, όμως, θα γίνεται καλύτεροι. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και θα εργαστούμε για να έχουμε στο τέλος το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Στο γήπεδο οι εντολές του Ντομπρασίνοβιτς, ήταν συγκεκριμένες. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αναλώθηκε στην τακτική. Η λέξη «πρέσινγκ» ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλη, αφού δούλεψε αρκετά στο κομμάτι αυτό.

Exit mobile version